AVIA KeuzesparenTanken, sparen, kiezen!

Sparen kunt u bijna overal. Bij AVIA is het alleen net iets leuker. Want u bepaalt helemaal zelf hoe en waarvoor u spaart. Daarom noemen we het AVIA
KeuzeSparen. Sparen waarvoor u het wilt, via de handige elektronische AVIA card. Voor contant geld of cadeaubonnen van bekende winkelketens die u extra voordeel opleveren. Aan u de keuze!

Begin vandaag nog.

AVIA beloont u graag voor uw bezoek. Bij alle bemande AVIA tankstations over het hele land kunt u KeuzeSparen. Na elke tankbeurt ontvangt u automatisch uw spaarpunten. Begin vandaag nog met KeuzeSparen, dan profiteert u meteen!

€2,- gespaard = €3,- waard

Sparen gaat sneller dan u denkt. Elke 100 gespaarde punten kunt u bij de deelnemende AVIA tankstations inwisselen voor € 2 contant óf een cadeaubon van bekende winkelketens met een waarde van € 3. Dan is sparen nog interessanter!
Dus € 2 gespaard = € 3 in cheques waard!

Doorsparen kan natuurlijk ook. Aan u de keuze. Zoveel wensen, zoveel cadeaubonnen. U kunt kiezen uit shop- of wascheques van het deelnemende tankstation of cadeaubonnen van een groot aantal winkelketens, zoals Bart Smit, Douglas, Expert, Marskramer, Intersport, GAMMA, Novy en Tuincentrum Overvecht. Ook voor uw vakantie kunt u de cadeaubonnen sparen van ARKE Reizen. Dus als u bij AVIA tankt heeft u een ruime keuze in het verzilveren van uw spaarpunten. Logisch dat het een van de populairste spaarprogramma’s is!

Was u toch al van plan om in de AVIA shop iets te kopen, dan kunt u uw 100 punten ook verzilveren voor een AVIA Shopcheque van € 3. Inderdaad; daar is dus € 2 gespaard ook € 3 waard! Dus extra voordeel bij uw aankoop in de AVIA shop met uitzondering van rookwaren en telefoonkaarten.
Heeft het AVIA tankstation een autowasstraat, dan kunt u ook kiezen voor een AVIA Wascheque van € 3. In de regel zijn twee wascheques goed voor een perfecte wasbeurt van uw auto.